In de salon wordt er gewerkt met de producten van Eve Taylor. Eve Taylor heeft een instituut van Klinische Aromatherapie opgericht en wordt gezien als de pionier van de moderne Aromatherapie. Ze wordt wereldwijd gerespecteerd om haar kennis en ervaring van al meer dan 40 jaar. De producten van Eve Taylor voldoen aan alle eisen van natuurlijke cosmetica en zijn zeer effectief. Bevatten geen minerale oliën, parabenen, alcohol of chemische geurstoffen. Met al meer dan 40 jaar ervaring binnen de cosmetica, is er zeer veel kennis om producten te ontwikkelen met de beste plantenextracten voor de beste zorg van de huid. U kunt erop vertrouwen dat uw huid krijgt wat het verdient.

 

Aromatherapie is het praktische gebruik van pure essentiële oliën. Etherische oliën hebben zowel het aromatische voordeel van de plant, maar de oliën hebben ook fantastische therapeutische eigenschappen die de natuur ons heeft gegeven om een aantal echt geweldig producten te creëren.

Afgezien van een heerlijke geur en verbazingwekkende zintuiglijke triggers, hebben etherische oliën ook de mogelijkheid om te helpen de balans te herstellen.

Etherische oliën kunnen afkomstig zijn uit vele delen van planten zoals wortels, schors, bloemen of zaden. Elke essentiële olie heeft meerdere eigenschappen, elk heeft de mogelijkheid om te hydrateren, te zuiveren en zuurstof aan de huid te geven ze zijn dus geweldig om te gebruiken en te formuleren in zowel huid- en lichaamsverzorging.

 

Eve taylor heeft voor elke huid wat wils. De balancing lijn voor de gecombineerde huid, de soothing lijn voor de vochtarme huid, de purifying lijn voor de onzuivere huid, de anti age lijn voor de verouderde huid en de ultra soothing lijn voor de gevoelige huid. Op basis van een huidanalyse kan ik u voorzien van een gedegen advies voor het verzorgen van uw huid op de juiste manier om zo de huid te verbeteren.

  • Facebook

HENGELOSE ESSTRAAT 54

7556 ED Hengelo

0613782664

beautysalonsense@gmail.com

KvK: 60282010

Openingstijden

Maandag

                               

Dinsdag                   

Woensdag             

Donderdag

08.30 - 14.00 uur

18.00 - 22.00 uur

18.00 - 22.00 uur

08.30 - 22.00 uur

08.30 - 14.00 uur